Crane Doctor
nl

Crane Doctor: een berg aan ervaring

Crane Doctor Walter Hijweege
Crane Doctor Walter Hijweege

Na eerst ruim 20 jaar werkervaring in loondienst heeft Walter Hijweege, oprichter van Crane Doctor, in 2003 besloten om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. En met succes, want Crane Doctor is inmiddels dus al flink wat jaren actief in de branche.

Crane Doctor is een kleinschalig bedrijf met korte lijnen waardoor u altijd verzekerd bent van persoonlijk contact, van kennis van uw bedrijfsproces én een snel antwoord.

Crane Doctor heeft goed contact met diverse kraanleveranciers waardoor u kunt rekenen op een eerlijk advies wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuwe hijsinstallatie, en/of onderdelen daarvan. We zijn echter volledig onafhankelijk en kunnen dus kijken naar wat voor ú de beste oplossing is op het gebied van kranen en takels.

Ook voor inspectie en/of keuring van uw kranen, takels, hijsgereedschap, elektrisch materieel, valbeveiliging en klimmaterieel kunt u terecht bij Crane Doctor. Door regelmatige bijscholing is Crane Doctor volledig op de hoogte van AI-17, machine richtlijnen en de diverse normen.

Na afloop van de inspectie (onder toezicht van Aboma) ontvangt u direct een rapportage met daarop aandachtspunten. Kleine aanpassingen kunnen eventueel direct worden uitgevoerd. Voor grotere defecten ontvangt u eerst een offerte. Zodra bijvoorbeeld een kraan is goedgekeurd ontvangt u het AMTEK keurmerk welke een jaar geldig blijft.

Mocht u onverhoopt met een storing geconfronteerd worden is het zaak zo snel mogelijk contact op te nemen om schade aan uw hijsinstallatie te voorkomen. Door onze ruime kennis, inzicht en ervaring garanderen wij uw bedrijf snel weer operationeel te krijgen.

Door ons te blijven richten op kwaliteit, klantgerichtheid en een goede prijs kunnen we u altijd goed van dienst zijn.

Crane Doctor algemene foto
Crane Doctor algemene foto
Crane Doctor algemene foto
Crane Doctor algemene foto

Meer weten of direct een afspraak maken met de specialisten van Crane Doctor?

Neem contact met ons op

Logo Crane Doctor

Op zoek naar de webshop? Die vindt u hier.home contact privacy downloads voorwaarden
wachten..
CraneDoctor.nl Website: Paqqa